A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Семінари, тренінги для педагогів

Дата: від до Скинути

Фахівці ІРЦ провели онлайн-семінар "Корекційна робота з дітьми із затримкою психічного розвитку"

18 листопада 2020 року, відповідно до плану роботи, фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області провели онлайн-семінар для корекційних педагогів, асистентів вчителів та вчителів інклюзивних класів  «Корекційна робота з дітьми із затримкою психічного розвитку". Семінар проведився на онлайн-платформі ZOOM.

17:18 19.11.2020

Онлайн-семінар "Сенсорна інтеграція в корекційній роботі"

7 жовтня 2020 року на платформі ZOOM відбулася онлайн-зустріч корекційних педагогів ЗЗСО за участю фахівців КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" вчителя-дефектолога Коптєвої Наталії Миколаївни та вчителя-реабілітолога Шавалюк Маріанни Вікторівни. Темою онлайн-зустрічі стала: "Сенсорна інтеграція в корекційній роботі".

19:54 20.10.2020

Працівники ІРЦ поділилися досвідом роботи з вихователями закладів дошкільної освіти

Мовлення – один із найвагоміших критеріїв оцінювання розвитку дитини, запорука майбутньої успішності навчання у школі. Все частіше серед дітей дошкільного віку зустрічаються діти з грубим порушенням звуковимови, лексичної та граматичної сторін мовлення.

12:23 12.02.2020

Відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу «Сучасні форми і методи роботи вчителів-логопедів по подоланню мовленнєвих порушень у дітей з особливими освітніми потребами»

21 січня 2020 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області (ІРЦ) відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу  для вчителів-логопедів закладів загальної середньої освіти «Сучасні форми і методи роботи вчителів-логопедів по подоланню мовленнєвих порушень у дітей з особливими освітніми потребами»

12:20 21.01.2020

В Інклюзивно-ресурсному центрі відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для практичних психологів закладів середньої освіти

19 листопада 2019 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області (ІРЦ) відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для практичних психологів закладів загальної середньої освіти «Організація психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання».

12:18 19.11.2019

В ІРЦ відбувся семінар-практикум для асистентів вчителів інклюзивного навчання

26 березня 2019 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу  для асистентів вчителів інклюзивного навчання, вчителів закладів загальної середньої освіти, «Корекційна спрямованість уроку в інклюзивному класі. Роль вчителя та асистента».

12:16 26.03.2019

Проведений семінар-практикум для вчителів лікувальної фізкультури

26 лютого 2019 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для вчителів лікувальної фізкультури закладів загальної середньої освіти, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами «Організація роботи з рухової реабілітації дітей з особливими освітніми потребами».

12:16 26.02.2019

Відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для практичних психологів, які працюють з дітками з особливими освітніми потребами

26 лютого 2019 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для практичних психологів закладів загальної середньої освіти, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами «Сучасні вимоги щодо проведення та організації корекційно–розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами».

12:13 26.02.2019

Пройшов семінар-практикум з елементами тренінгу "Сучасні вимоги щодо організації та проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами"

26 листопада 2018 року на базі комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Турійської селищної ради Волинської області відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу «Сучасні вимоги щодо організації та проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами». В роботі семінару взяли участь корекційні педагоги закладів загальної середньої освіти району.

12:10 26.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора