A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

Команда Асоціації «CHILD.UA»

Команда Асоціації «CHILD.UA» подарувала посібник «Перші 100 днів для родин, діти яких отримали діагноз аутизм».

12:05 07.10.2020

Системне навчання педагогів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами

Серед пріоритетів на наступний рік для Міністерства освіти і науки України є впровадження системного підвищення кваліфікації фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та навчання педагогічних працівників, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами в інклюзивних групах та класах.

17:10 25.09.2020

Навчання в інклюзивних класах дітей з тяжким порушенням мовлення. Відповіді на важливі питання.

Зважаючи на те, що запитань про інклюзивне навчання дітей з тяжким порушенням мовлення як у батьків, так і педагогів багато, НУШ розмістила на своєму офіційному сайті  у межах спеціального розділу про інклюзію (за підтримки МФ “Відродження”) низку відповідей на найактуальніші.

17:24 18.09.2020

Фахівці ІРЦ провели тренінг для батьків дітей з особливими освітніми потребами «Розуміння шляхів виховання дитини, як умова формування конструктивного діалогу в родині»

Серед різних соціальних факторів, що впливають на становлення особистості, одним з найважливіших є сім'я. Традиційно, родина – головний інститут виховання та соціальної поведінки дитини. Те, що дитина набуває в сім'ї, вона зберігає протягом усього подальшого життя. Саме у сім'ї закладаються основи особистості. Батьки дають дитині нові зразки поведінки, з їх допомогою вона пізнає навколишній світ та наслідує їх у всіх своїх діях.

16:34 16.09.2020

Комплексна оцінка розвитку дитини відтепер щовівторка

У зв’ язку з тим, що в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області відновлено надання індивідуальних, групових психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг, комплексна оцінка психолого-педагогічного розвитку дітей з 14.09.2020 року проходить, як і раніше, щовівторка. Інформацію щодо проведення комплексної оцінки можна знайти за посиланням:

16:52 15.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора