A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

В КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" надають корекційно-розвиткові та психолого-педагогічні послуги

Фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області надають психолого-педагогічні, корекційно-розвиткові послуги дітям з особливими освітніми потребами у звичайному режимі з дотриманням протиепідеміологічних заходів. Проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми фахівцями ІРЦ спрямовані на корекцію порушень шляхом розвитку особистості, їх пізнавальної діяльності, емоційно-вольової сфери та мовлення, фізичного розвитку, освітньої діяльності.

16:18 13.11.2020

Центр "Поділля". В чому його унікальність?

Центр комплексної реабілітації людей з інвалідністю "Поділля" відомий на всю Україну. Тут давно відмовились від професій, які не користуються попитом на ринку праці та у слухачів. За останні років у центрі ліцензували 10 нових професій. А загалом у "Поділлі" їх більше двох десятків. У центрі за однією програмою вивчають тонкощі професії незрячі, нечуючі та візочники.

17:55 09.11.2020

Важливі акценти щодо організації інклюзивного навчання

Міністерство освіти і науки України надіслало до регіонів лист-роз’яснення щодо застосування нового Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти (затверджене наказом МОН  від 08 вересня 2020 року № 1115), яке набуло чинності 16 жовтня 2020 року.

19:52 02.11.2020

Інклюзивне навчання під час карантину – рекомендації МОН

Міністерство освіти і науки України розробило інструктивно-методичні рекомендації щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у школах на 2020/2021 навчальний рік. Зокрема, визначено пріоритети роботи інклюзивно-ресурсних центрів та організації інклюзивного навчання в регіонах, що потраплять до “червоної” зони епідемічної небезпеки. Рекомендації оприлюднено на сайті МОН... 

11:23 02.11.2020

Практичні психологи ІРЦ взяли участь у міжнародній конференції

Протягом двох днів (26 і 27 жовтня) на базі Луцького дитячого корекційно-розвивального центру «Розмовляйко» проходила міжнародна науково-практична конференція «Ефективні стратегії поведінкового аналізу (АВА) в сучасному освітньому просторі на прикладі досвіду США», присвячена проблемам надання комплексної ревіталізаційної допомоги дітям із ускладненим розвитком. 

16:42 29.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора