A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тест на звання знавця на тему організації інклюзивного навчання

Чи знаєте ви, коли треба створювати інклюзивний клас? Або які документи дають право на інклюзивне навчання? Пропонуємо пройти тест і визначити, чи є ви знавцем або знавчинею в темі організації інклюзивного навчання.

19:49 30.12.2020

Інформація щодо проведення реабілітаційних заходів в умовах карантину у зв’язку із поширенням респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Відповідно до пунктів 2 та 4 постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (далі – Постанова № 641), залежно від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях регіону встановлюється “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 (далі — рівень епідемічної небезпеки).

09:45 23.12.2020

МОН презентувало Систему автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів (АС «ІРЦ») та мобільний застосунок

До дня Святого Миколая, 19 грудня 2020 року, Міністерство освіти і науки України презентує Систему автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів (АС «ІРЦ») та мобільний застосунок.

09:16 23.12.2020

Поринули в атмосферу Миколаївської казки

Дарувати дітям радість і створювати для них казку так важливо, особливо в час новорічно-різдвяних свят, коли все навкруги сповнене чарами, а дитячі серденька завмирають в очікуванні дива і сюрпризів. Тож КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» спільно з Будинком дитячої творчості, селищною радою і районним будинком культури напередодні  дня святителя Чудотворця Миколая вирішили подарувати діткам з особливими освітніми потребами Турійської громади святкове дійство. Щоб дотриматися карантинних норм, глядачів розділили на дві групи. Тож, можна сказати, що свято було подвійним.

16:38 19.12.2020

ТОВ "Волинь-Агро" підготували "миколайчики" для діток з особливими освітніми потребами

Щороку вервечку новорічно-різдвяних свят розпочинає День святого Миколая. Свято радості, зимової казки і віри в чудо. Завдяки нашим постійним благодійникам ТОВ "Волинь-Агро" свято Миколая стане радіснішим та солодшим і для діток з особливими освітніми потребами. 

13:03 17.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора