A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

НАШЕ СВЯТО ВИШИВАНКИ!

Дата: 18.05.2023 15:17
Кількість переглядів: 32

  День вишиванки – досить молоде свято, яке відзначають в Україні для збереження, примноження традицій та звичаїв нашого народу. Останнім часом воно стало своєрідним символом патріотизму і любові до своєї країни. Це особливо значимо і актуально сьогодні, коли землю рідної держави рашистський ворог заливає кров’ю невинних мирних жителів,кров’ю воїнів ЗСУ. 
  Сьогодні, як і сотні років тому, не старіє унікальне мистецтво вишиванки. Для нас, українців, це не тільки частина гардеробу наших пращурів. Наразі вона є надважливою річчю для кожного, від наймолодшого до найстаршого.

  Сьогодні наша вишиванка стала візитною картою в усьому світі. Працівники інклюзивно- ресурсного центру , як зазвичай, долучилися до відзначення цього свята, що вже стало нашою українською традицією. Дуже приємно, що і наші вихованці не були осторонь такого цікавого заходу. У чудових вишиванках вони малювали, складали аплікацію
вишиванки,викладали з мозаїки мапу України.
  Щиро бажаємо, щоб наші вишиванки об’єднали українців по всьому світу, а барвисті кольори та магічні узори-символи додавали нам сили для перемоги над ворогом!
Хай кожен ниточку вплете,
Не поспішаючи, поволі,
В це вишивання золоте,
Як в день новий своєї долі.
Вадим Крищенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора