A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Послуга "Соціальне таксі"

Дата: 13.04.2023 13:56
Кількість переглядів: 95

  Батьки дітей з особливими освітніми потребами привозять дітей на
корекційно-розвиткові заняття або на комплексну оцінку психолого- педагогічного розвитку особи в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради, скориставшись «Соціальним таксі».

  Новий вид соціальної послуги запроваджено у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійської територіальної громади. Послугами такого транспортного засобу батьки дітей з особливими освітніми потребами користуються безкоштовно.
  Метою надання послуги громадянам є – поліпшення транспортної доступності особам з інвалідністю 1 та 2 груп та дітям з інвалідністю з захворюваннями опорно-рухового апарату, які пересуваються на інвалідних візках, або за допомогою милиць або ходунків, порушення зору, інтелектуальні та психічні порушення, та іншим мало мобільним категоріям населення, які не мають в особистому користуванні законних представників автомобілів (в тому числі таких, що отримані через управління соціального захисту населення), для здійснення поїздок до соціально значимих об’єктів інфраструктури.


  Для того, щоб отримати право на користування послугою, необхідно звернутися до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійської селищної ради та надати необхідні документи
для реєстрації , а саме:
- заяву;
- ксерокопію паспорта, (ксерокопія свідоцтва про народження для дітей)
- ксерокопію ідентифікаційного коду;
- ксерокопію пенсійного посвідчення;
- ксерокопію довідки МСЕК про групу інвалідності;
- виписка із постанови ЛКК про порушення опорно-рухового апарату;
- ксерокопію індивідуальної програми реабілітації (за наявності).
Для детальної інформації звертайтеся за телефоном 099-351-62-96 – соціальне таксі або за адресою: смт. Турійськ, вул. Бобрика, 6.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора