A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

17 травня 2023 року розпочали роботу команди психолого-педагогічного супроводу інклюзивних класів закладів освіти Турійської та Луківської територіальних громад

Дата: 18.05.2023 12:09
Кількість переглядів: 88

  Спільні засідання команд супроводу дітей з ООП за участю батьків, керівника (директора) Каліщук Т.Ф., фахівців (консультантів) ІРЦ Шававлюк М.В., Черняк Ю.М. відбулися у ОЗ «Турійський ліцей», Боблівському, Соловичівському ліцеях.


  Під час моніторингу реалізації ІПР і динаміки розвитку дітей з ООП було
встановлено чинники, що зумовили відповідний рівень досягнення індивідуальних очікуваних результатів, визначених ІПР. Загалом це соціум, комунікація, взаємодопомога, якісні корекційно-розвиткові послуги, оволодіння новими навиками, які розвивають за собою інші, спеціальне корекційне обладнання, створення команди психолого- педагогічного супроводу та інше.


  Обговорили зміни, проблеми і перспективи розвитку дітей, їх моніторинги на кінець навчального року. Педагогічні працівники закладів освіти здійснили детальний моніторинг розвитку кожної дитини, визначили їх сильні і слабкі сторони, адаптацію, модифікацію, соціалізацію, результати освітньої діяльності. Обговорили також зміни, проблеми та перспективи розвитку дітей. Почули думку батьків. Коли між батьками і вчителями є розуміння, тоді навіть найскладніші проблеми вирішуються. 
 

Тісна співпраця КУ «ІРЦ» Турійської селищної ради з асистентами, вчителями відбувається з допомогою спілкування, консультування з питань, які виникли, методичній підтримці, поширення відповідних, до потреб чи запиту, матеріалів у спеціально створеній групі у мобільному додатку чи у спеціальній групі у фейсбук, проведенням різноманітних заходів.
Дякуємо за співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора