A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

21 грудня для вихованців «Інклюзивно -ресурсного центру» працівники Турійського будинку культури підготували неймовірно щасливу атмосферу свята

Дата: 26.12.2023 10:23
Кількість переглядів: 25

  Це так прекрасно, коли посміхаються діти, коли їхні оченята сяють від щастя. Навіть в такий небезпечний час діти мають право на новорічні свята, на подарунки та радість!

  Сьогодні, 21 грудня для вихованців «Інклюзивно -ресурсного центру» працівники Турійського будинку культури підготували неймовірно щасливу атмосферу свята, в ході якого діти стрибали та танцювали, із захопленням брали участь у численних іграх та конкурсах. Незабутні враження, щасливі усмішки батьків і дитячі очі, що сяяли радістю, – найбільша нагорода для Нас.

  Також висловлюємо щирі слова вдячності за солодкі подарунки для наших діток, Управлінню Державної Казначейської служби України, Турійській районній організації Товариства Червоного Хреста України та нашими фахівцям (консультантам).

  Сподіваємось, що святковий настрій у дітей залишиться надовго!

  Нехай це свято вселить в Нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, хай подарує нам віру у виконання наших найзаповітніших бажань.

  Дякуємо нашим захисникам і захисницям за змогу провести довгоочікуване свято!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора