A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Святкова атмофера продовжує панувати для наших маленьких вихованців Інклюзивно - ресурсного центру

Дата: 02.01.2024 09:39
Кількість переглядів: 29

  Святкова атмофера продовжує панувати для наших маленьких вихованців Інклюзивно - ресурсного центру. В гості до нас завітали представники Громадської організації «Жест допомоги". Організовано було все, до найменших дрібниць: музичне оформлення, макет двох кімнат, лісова галявина, естетичне сервірування столів до Святої вечері, а герої вистави з перших хвилин сподобалися нашим глядачам.

  Свято розпочав ведучий, який запросив до вітального слова голову громади Безсмертного Олексія Миколайовича, начальника відділу освіти, молоді та спорту Дячук Людмилу Миколаївну та директора ІРЦ Кушнір Наталію Ігорівну.

Далі Ми усі дивилися виставу про те, що дива в переддень Різдва Христового все таки відбуваються і потрібно вірити в здійснення бажань та мрій. Танці, веселий сміх, смак мандаринів, смачний чай та солодощі, така атмосфера панувала для діток та їх батьків.

Щасливі очі діток та батьків, це, мабуть, найкраще, що можна бажати.

Дякуємо Громадській організації «Жест допомоги» за смачні та корисні подарунки!!! За приємні моменти, за святкову атмосферу, за те добро, яке ви даруєте не тільки дітям, а й дорослим!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора