A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Директор, фахівці долучились до науково-практичної онлайн конференції

Дата: 31.03.2021 09:24
Кількість переглядів: 133

  30 березня 2021 року директор, фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області взяли участь в науково-практичній конференції на тему «Від експертів професіоналам:сучасний погляд на принципи корекційної роботи з дітьми з РАС та ефективної взаємодії з їх родинами». Онлайн конференція організована швейцарською фармацевтичною компанією ACINO в Україні в рамках соціального проекту «Твій безмежний світ». Захід приурочений до Всесвітнього дня поширення інформації щодо проблем аутизму.

  Провідні експерти та практики, які щодня працюють з особливими дітками,  поділилися цінною, корисною, практичною інформацією щодо роботи з дітьми, які мають розлади аутистичного спектру. Спікери широко висвітлили особливості роботи фахівців ІРЦ, педагогічних працівників з дітьми з особливими освітніми потребами.

  Дякуємо організаторам заходу за запрошення та можливість стати активними слухачами всеукраїнської науково-практичної онлайн конференції. Окрема подяка спікерам за їх неймовірну працю!

  Фахівці ІРЦ завжди готові підвищувати свій професійний рівень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора