A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами Турійської громади шляхом створення умов повноцінного функціонування КУ «ІРЦ» Турійської селищної ради

Дата: 08.05.2023 09:19
Кількість переглядів: 35

  Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради має бути максимально доступною для родин, в тому числі сімей із маленькими дітьми та дітьми, що не пересуваються самостійно. Тому при виборі приміщення було враховано близькість до громадського транспорту та легкість знаходження ІРЦ, а також облаштування пандусу і поручнів, передпокою для залишення візочка. ІРЦ розташований на першому поверсі приміщення. В приміщенні виділені кімнати для роботи педагогічного колективу, занять з дітьми різного віку, зона для очікування відвідувачів. Є дві санітарні кімнати: для дорослих і для відвідувачів дитячого віку.

  Нагальним було питання облаштування санітарної кімнати для дітей відповідно до ДБН, тому її облаштували поручнями. Кімнати для занять з дітьми відповідають санітарним вимогам по освітленню, звукоізоляції, загальній площі.

  Турійська селищна рада, колектив ІРЦ прикладають максимум зусиль, щоб дітям і їх батькам було комфортно і затишно!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора