A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

1 грудня 2021 року фахівці (консультанти) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради провели онлайн семінар з педагогічними працівниками

Дата: 03.12.2021 14:38
Кількість переглядів: 98

  1 грудня 2021 року фахівці (консультанти) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради провели онлайн-семінар з педагогічними працівниками (вчителі музичного мистецтва та хореографії). В програмі зустрічі була розглянута тема: «Ритміка, як корекційний розвиток особистості дитини із затримкою психічного розвитку», які є найбільш актуальними в роботі з дітьми з ООП.

 Ритміка, як система рухових вправ - висвітлила фахівець вчитель-реабілітолог Касьян Вікторія Петрівна. Методом презентації, змогли проаналізувати основні, корекційні, оздоровчі та виховні завдання.

"Затримка психічного розвитку дитини - що це таке?" - дане питання  розкрила фахівець вчитель-реабілітолог Шавалюк Маріанна Вікторівна, продемонструвавши підготовчі, основні та заключні вправи. Також на онлайн-семінарі були розглянуті напрямки роботи по ритміці, корекція психічних функцій, корекція емоційно-вольової сфери, корекція моторної сфери та розвиток узгодженості рухів і мови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора