A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

В КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради проведено онлайн семінар з педагогічними працівниками та учасниками інклюзивної освіти

Дата: 26.11.2021 11:49
Кількість переглядів: 76

  24 листопада 2021 року фахівці  (консультанти) (практичні психологи) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради провели онлайн семінар з педагогічними працівниками, учасниками інклюзивної освіти. В програмі зустрічі було розглянуто теми, які є найбільш актуальними в роботі з дітьми з ООП.

   Проблему адаптації та модифікації навчального матеріалу, яку висвітлила фахівець (консультант) (практичний психолог) Волошина Марія Юріївна методом презентації, змогли проаналізувати разом з асистентами вчителів та знайти найбільш продуктивні шляхи її вирішення.

Питання моніторингу основних досягнень учнів з ООП за перше півріччя навчального року розкрила фахівець (консультант) (практичний психолог) Черняк Юлія Миколаївна та продемонструвала присутнім основні  його напрямки.

Також ведучі семінару торкнулися теми рівнів підтримки, яка буде важливою вже в недалекому майбутньому, та разом ознайомилися з новим підходом до визначення основних потреб учнів. Отриманий досвід став цінним матеріалом для усіх учасників зустрічі та необхідним інструментом для ефективної роботи  в інклюзивному освітньому просторі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора