A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

07 березня 2023 року, відповідно до плану роботи Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, відбувся обласний семінар-практикум

Дата: 07.03.2023 16:06
Кількість переглядів: 106

  07 березня 2023 року, відповідно до плану роботи Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, відбувся обласний семінар-практикум «Проведення оцінки фізичного розвитку дитини та корекційно-розвиткових занять в умовах ІРЦ». Семінар проведено із використанням онлайн-сервісу Googl Meet.


  Фахівець (консультант) (вчитель-реабілітолог) КУ «ІРЦ» Турійської селищної ради Касьян Вікторія Петрівна висвітлила питання «Оцінка фізичного розвитку дитини в умовах ІРЦ. Висновок, рекомендації». У роботі вебінару взяла участь Неоніла Олегівна Провальна, методист ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти, яка ознайомила присутніх з питанням «Психосоматика: як наше тіло реагує на стрес».


  На обласному семінарі-практикумі обговорювалися також питання: щодо використання протоколу обстеження фізичного розвитку особи дошкільного віку (Наталія Ходимська, вчитель-реабілітолог Рожищенського ІРЦ),  використання методу сенсорної інтеграції на заняттях з ЛФК (Ольга Гелецька, вчитель-реабілітолог Колодяжненського ІРЦ), підвищення розумової активності дітей з інтелектуальними та соціоадаптаційними труднощами через фізично-моторний розвиток (Жанна Домбровська, вчитель-реабілітолог Горохівського ІРЦ), активна та пасивна гімнастика у роботі з дітьми з труднощами опорно-рухової функції Дмитро Дуда, вчитель- реабілітолог  Нововолинського ІРЦ. 
 Учасники вебінару ознайомилися із сучасними формами і методами надання корекційно-розвиткової допомоги дітям з фізичними, інтелектуальними, соціоадаптаційними труднощами під час корекційно-розвиткових занять. Дякуємо Волинському інституту післядипломної педагогічної освіти та Волинському ресурсному центру підтримки інклюзивної освіти, доповідачам за можливість отримати практичну, корисну, цінну інформацію щодо фізичної реабілітації дітей з особливими освітніми потребами, яку обов язково використаємо в роботі.

  Ми готові постійно підвищувати свою кваліфікацію!

Переглянути презентацію фахівця (консультанта) (вчителя-реабілітолога) КУ «ІРЦ» Турійської селищної ради Касьян Вікторії Петрівни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора