A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

26.10.2022 року, в комунальній установі «ІРЦ» Турійської селищної ради  відбувся онлайн-семінар для вчителів лікувальної фізичної культури

Дата: 26.10.2022 14:55
Кількість переглядів: 113

 26.10.2022 року, в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради  відбувся онлайн-семінар для вчителів лікувальної фізичної культури на тему: «Фізичні вправи та ігри для дітей із особливими освітніми потребами».  На семінарі фахівець (консультант)  ІРЦ (вчитель-реабілітолог)  Шавалюк М.В. висвітлила практичні рекомендації для вчителів лікувальної фізичної культури, в процесі якому варто дотримуватись фізіологічних обґрунтованих загальних методичних принципів: комплексність (застосування методик ЛФК); поступовість зростання навантаження; систематичність; послідовність та інше.  Також було надано освітні аспекти та план- конспект для дітей із порушенням опорно-рухового апарату.

      Фахівець (консультант) ІРЦ (вчитель-реабілітолог) Касьян В.П. розказала про використання сучасних вправ та ігор для дітей із особливими освітніми потребами на корекційно-розвиткових заняттях: балансир Белгау, нейроскакалка, Су-Джок та вправи на дрібну моторику та дихальну гімнастику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора