A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради запрошує дітей з особливими освітніми потребами взяти участь у конкурсі-виставці творчих робіт присвячених відзначенню Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 13.05.2021 14:40
Кількість переглядів: 106

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради запрошує дітей з особливими освітніми потребами (діти інклюзивного навчання) Турійської територіальної громади взяти участь у конкурсі-виставці творчих робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Україна очима дітей», присвячених відзначенню Міжнародного дня захисту дітей (1 червня).

Кожна дитина-учасник отримає диплом за участь у конкурсі-виставці та подарунок від благодійників за сприяння та підтримки депутата Волинської обласної ради Володимира Яренчука.

Організатор конкурсу-виставки: комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради.

Творчі роботи (малюнки, аплікації, вироби з бісеру, пластиліну, дерева тощо) приймаються до 25 травня за адресою вул.Уршулі Сяркевич, 5, приміщення інклюзивно-ресурсного центру.

Виставка творчих робіт буде проходити в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей з 26 травня по 10 червня 2021 року в приміщенні інклюзивно-ресурсного центру. Всі бажаючі матимуть змогу ознайомитися з представленими роботами.

?Відвідувачі обов’язково мають дотримуватися санітарно-епідеміологічних вимог.?

Телефон для довідок: 0978957402 (Тетяна Феодосіївна),

0976716680 (Марія Юріївна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора