A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Діти з особливими освітніми потребами взяли участь у Кубкові з БОЧА і показали чудовий результат

Дата: 28.11.2022 09:11
Кількість переглядів: 62

Упродовж трьох днів в Ковелі проходив відкритий V Кубок Ковеля з БОЧА серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату. Участь у змаганнях взяли понад тридцять спортсменів, які представляли Київ, Полтаву, Рівне, Нікополь, Ковель, Новояворівськ. Із гарним результатом виступили представники Турійської громади.

Нашу команду представили в індивідуальному заліку – Василь Патращук ВС-4, Адріана Масюк ВС-1, Владислав Шевчик ВС-1. У непростій боротьбі турійським спортсменам вдалося вибороти дві золоті медалі.

Хоча боча – один з наймолодших видів спорту, проте вже набирає обертів в Україні. Як продемонструвала ця спортивна подія, боча має майбутнє і на Волині, бо об’єднує однодумців, які особливо потребують підтримки.

Про доїзд наших спортсменів традиційно подбав Турійський територіальний центр соціального обслуговування, який в свій час завдяки виграному проєкту придбав спеціалізований автомобіль. Тож учасники змагань попросили висловити слова вдячності усім, хто допомагає їм на спортивному шляху.

А Турійська громада щиро дякує спортсменам за достойне представлення нашого краю на спортивній арені і щиро вітає з перемогами та зичить підкорення нових спортивних і життєвих вершин.

Прессекретар Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора