A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

11 січня  2023 року, в приміщенні  комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради відбулося новорічне свято для дітей з особливими освітніми потребами

Дата: 12.01.2023 09:09
Кількість переглядів: 174

 

11 січня  2023 року, в приміщенні  комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради відбулося новорічне свято для дітей з особливими освітніми потребами. 

Дирекція, працівники  КУ «ІРЦ» Турійської селищної ради  щиро дякують громадській організації  «Жест допомоги» та селищному голові Безсмертному Олексію Миколайовичу за організацію та цікаве проведення новорічного свята для дітей з особливими освітніми потребами. Від імені батьків висловлюємо подяку за подарункові набори та солодкий стіл. 

Мелодії у виконанні струнного оркестру зачарували всіх присутніх на святі. Незабутні емоції, подаровані дітям на святі, створили чудову атмосферу різдвяної казки.

«Громадська організація «Жест допомоги» є членом Національної Асамблеї людей з інвалідністю України та має багаторічний практичний досвід роботи з нечуючими громадянами. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора