A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Напередодні Всесвітнього дня дитини, до нашого "Інклюзивно- ресурсного центру" завітали з подарунками

Дата: 23.11.2021 13:43
Кількість переглядів: 128

 

20 листопада у всьому світі відзначають День дитини. Цей день покликаний нагадати про те, що діти - найцінніше у нашому житті й вони постійно потребують підтримки, розуміння й допомоги дорослих. 

  Всесвітній день дитини відзначається як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини. З 1990 року у Всесвітній день дитини відзначається річниця прийняття цих основоположних документів у сфері захисту прав дитини.

  Напередодні Всесвітнього дня дитини до нашого "Інклюзивно- ресурсного центру" завітали шановні гості з подарунками : депутат Ковельської районної ради «Європейська Солідарність» Сергій Хом'як, який вже є постійним благодійником нашого центру, голова фракції «Європейська Солідарність» у Турійській селищній раді - Юрій Нестерук та голова Турійської РОПП «Європейська Солідарність» Павло Бабарига.

Колектив ІРЦ щиро дякує за підтримку, за розуміння та чудові і такі потрібні подарунки для наших діток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора