A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

25 листопада 2021 року в приміщенні КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» відбулась незвичайна зустріч для батьків та дітей

Дата: 26.11.2021 13:34
Кількість переглядів: 121

  25 листопада 2021 року в приміщенні КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» відбулась незвичайна зустріч для батьків та дітей.

Захоплюючим дійством для усіх присутніх став ляльковий театр з виставою під назвою «Квіточки», яку підготували та провели працівники центру. Побачене дійство справило неабияке враження на маленьких глядачів. Адже більшість із них ніколи не були у справжньому театрі. Після вистави вони з цікавістю могли заглянути за лаштунки сцени та відчути на дотик героїв розповіді.

Також зворушливим був момент, коли діти разом зі своїми мамами і татами робили аплікацію у вигляді квіточок, та пишались своїми досягненнями. А батьки раділи маленьким перемогам своїх малят, усвідомлюючи, яке величезне значення мають для них ці перемоги.

Далі діти залюбки пограли в естафетні ігри та посмакували солоденьким, а батьки тим часом мали глибоко-змістовні душевні розмови. Психотренінг з використанням метафоричних карток не залишив байдужим нікого. Адже на ньому можна було в ілюстрованій формі виразити свої цінності, переживання та мрії. Усі учасники обмінювалися життєвим досвідом між собою та особливостями виховання своїх дітей.

В такий сонячний осінній день фахівцям центру вдалось створити теплу позитивну атмосферу та подарувати усім присутнім гарний настрій. Адже саме в такому середовищі відбувається найбільш ефективний розвиток дитини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора