A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

Проведено нараду-семінар для асистентів інклюзивних груп закладів дошкільної освіти Турійської та Луківської громад

Дата: 21.09.2021 12:47
Кількість переглядів: 113

  21 вересня 2021 року в приміщенні комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області проведено нараду-семінар для асистентів інклюзивних груп закладів дошкільної освіти Турійської та Луківської громад.

  Для представлення та знайомства учасників наради-семінару фахівець(консультант) (практичний психолог) Черняк Ю.М. використала вправу «Знайомство».

Керівник (директор) ІРЦ Каліщук Т.Ф. ознайомила присутніх з нормативно-правовим забезпеченням організації інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти, в яких у 2021/2022 навчальному році будуть працювати інклюзивні групи для 4 дітей з особливими освітніми потребами (Турійської громади), 2 дітей з особливими освітніми потребами Луківської громади. Вона розповіла присутнім також про оплату праці вихователів і асистентів вихователів інклюзивних груп. Фахівець (консультант) (практичний психолог) Волошина М.Ю. ознайомила з документацією асистента вихователя , адаптаціями та модифікаціями освітніх програм. Фахівці(консультанти) ІРЦ надали рекомендації щодо складання індивідуальної програми розвитку для дітей з особливими освітніми потребами та ефективної роботи з дітьми.

Бажаємо усім позитивного та продуктивного навчального року!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора