A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Турійської селищної ради Волинської області

В комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області проведено нараду-семінар з новопризначеними асистентами вчителів інклюзивного навчання

Дата: 06.09.2021 09:27
Кількість переглядів: 113

  31 серпня 2021 року, в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області проведено нараду-семінар з новопризначеними асистентами вчителів інклюзивного навчання. На зустрічі розглядалися питання взаємодії ІРЦ та закладів освіти, які висвітлила в доступній формі директор КУ “ІРЦ” Турійської селищної ради Каліщук Т.Ф. Новою для асистентів вчителів була інформація від практичного психолога Волошиної Марії Юріївни про те, як здійснювати роботу закладів освіти в системі ІСУО. Вчитель-реабілітолог Шавалюк Марина Вікторівна наголосила на основних моментах щодо складання  індивідуальної програми розвитку, зробивши акцент в документі саме на моніторингу, адаптації та модифікації навчальної програми. Також Касьян Вікторія Петрівна , вчитель -реабілітолог КУ “ІРЦ” зробила детальний опис ресурсної кімнати в закладі освіти (згідно наказів МОН  про спец обладнання).

Всі присутні отримали рекомендації щодо  корекційної спрямованості роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, ведення документації асистента вчителя та наповнились ентузіазмом та позитивним настроєм перед початком нового навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора